odkaz zde jen 1490 Kč/rok!
anglictina.trinec.cz
svatebnisaty.trinec.cz
zlateslitky.trinec.cz
mobilka.3nec.cz
uklid.trinec.cz
vilford.trinec.cz
skicentrum.trinec.cz
lekarna.trinec.cz
matrace.trinec.cz
svatebnisalon.trinec.cz
fotovoltaika.trinec.cz
motoevri.trinec.cz
rekonstrukce.trinec.cz
apskrby.trinec.cz
sadrokarton.trinec.cz
pediatr.trinec.cz
klice.trinec.cz
hospic.trinec.cz
autodoprava.trinec.cz
zaluzie.trinec.cz
webdesign.trinec.cz
kilowatty.trinec.cz
centrum.trinec.cz
autoelektrika.trinec.cz
geodet.trinec.cz
zdravotnipece.trinec.cz
autoskola.trinec.cz
disa.trinec.cz
internilekar.trinec.cz
mudrkarzelova.trinec.cz
detskylekar.trinec.cz
cryt.3nec.cz
alf.3nec.cz
kysely.3nec.cz
Tak to je dobrá zpráva.Bylo načase.Hlavně pokutovat místní ti moc dobře vědí že se tam nemá jezdit.
dneska cajti brali kazdeho kdo projel zakazem a zkasovali ho, takze to vypada ze do konce srpna nebudou cekat na rovne neobydlene ulici schovani za stromem ale budou vydelavat ve Vendryni
Já jsem myslela ve špičce kamionové dopravy. Né ve špičce když jedou lidi do práce!!!!!! A v pět hodin večer moc kamiků nejezdí.
Šmankote lidi, přemýšlejte trochu! Špička je hlavně když místní jedou do nebo z práce. A blokáda je namířená především proti kamionům, ne proti místním lidem! Blokádou ve špičce bychom byli sami proti sobě a ouřadové na kraji či v Praze by se nám smáli až by se prohýbali :-(
V 17 hodin blokáda je jak by jste hodili hrách na stěnu. Bez účinku. Takové akce se pořádají ve špičce nebo v čase,kdy je nejvíc aut. Zvlášť kamionů. Já sice bydlím v Třinci,ale jezdím k rodičům do Písku a taky mi vadí,když musím objíždět Karpentnou a nedej bože,když jedu autobusem a je takový pařák,jaký byl minulý týden,tak to bych šla radši pěšky nebo na kole. Jela jsem sice jen jednou autobusem,ale stačilo mi to na hodně dlouho. Lituji lidi co jezdí každý den autobusem do práce a z práce. LIDI LITUJI VÁS!!!!!!! A držím vám palce,ať to zvládnete!!!!!!!!!!!
a když dostanou pořádně za uši za pozdní příchod i když vztávali o hodku dříve tak stejně příjdou pozdě, já zažívám tu blokádu každý den takže co ještě chcete plánovat ?
blokáda se bude opakovat dne 22.7.2010 v 17.00,opět na přechodu v Hrádku
do Vendryně jde projet i tím novým chodníkem kolem tratě. Chce to ale příslušné auto.
zajimave ze dneska kdyz sem tam zaprsi tak buzercajti nestoji na zakazu a neposilaji auta zpet, nejpis zas stoji nekde na benzince a pijou hodinu jednu kavu
:)) urcite to bude kolem 14:00 aby se verkovi nedostali domu
ČESKÁ POŠTA - TRAGEDIE doručování
proč není Městský úřad přejmenován na GMINA TRZYNCA ???
10:00 Příběhy cvrčka a štěňátka
15:30 Kovář z Podlesí
17:30 Martin a Venuše
20:00 Iron Man 3 3D projekce
19.5. POHÁDKA O HÉRAKLOVI
14.6. MUZEÁLNÍ POHÁDKOVÉ LÉTO
21.5. Setkání s Jiřím Dědečkem
22.5. Praho, má lásko
15.6. SO 15.6. 19:00h SIMEON SOUL CHARGER (USA) + OUTSIDERS (CZ)
1.5. - 31.5. ČAJOVÉ DVEŘE SE (NE)ZAVÍRAJÍ
1.5. - 18.5. Marek Meduna - BAKALA
21.5. Literární večer s Jiřím Dědečkem v baru Destiny
celkem 199 odkazu
www.nemovitosti-katastr.org
www.tjnebory.cz
www.facebook.com/SpozTrinec