Hlavní strana » Diskuze » aktuální témata » Blokáda Vendryně
prihlášení registrace

Blokáda Vendryně

zpet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 vpred RSS feed

Pavel Ploc 18.07.2010 18:14 213.29.19.132 vypsat příspěvky dané IP adresy

Blokáda v Oldřichovicích

Tak jsem slyšel , že ve středu 21.7.
má proběhnout blokáda v Oldřichovicích u ZŠ. Nevíte v kolik hodin a na jak dlouho?

xyz 18.07.2010 06:46 anonymous-proxy.krasl.com vypsat příspěvky dané IP adresy

.

co muzes cekat od uredniku v bananove republice, dosadi tam nejakeho troubu ktery je rad ze mu zakony umozni buzerovat lidi a pak te jeste stat ojebe o kazdou korunu co vydelas

Mailen 17.07.2010 16:56 14.68.broadband14.iol.cz vypsat příspěvky dané IP adresy

..

Na úřadě otevřou očička jedině když budeš mít kolem pasu granáty a v rukou rotační kulomet ala predátor. Jinak pořád kecy kecy a zase jenom kecy.

.. 17.07.2010 14:54 195.47.35.32.adsl.nextra.cz vypsat příspěvky dané IP adresy

re

"Blokada"..by se měla udělat někde v Oldřichovicích... tam by se to projevilo.. možná by byla učinnější...
Je jasne že na to doplatí zase místní.. ale možna by se na uřadech alespon malinko otevřely ty zavřené očička..

josef 17.07.2010 14:33 89-24-238-45.i4g.tmcz.cz vypsat příspěvky dané IP adresy

xyz

venku bylo tak 148 st a nechtělo se mi čekat na policajty...spíš jsem měl chuť mu jednu vrazit,jenže to by bylo asi dražší...takže nic.Mě už to ani neudivujeco se tady děje...spíš mě zajímá,a to bych si i vsadil,jestli někdo ,někdy proti tomu hodlá něco dělat.Toto je pravý Kocourkov.

xyz 17.07.2010 14:25 anonymous-proxy.krasl.com vypsat příspěvky dané IP adresy

..

no pokud bych si byl jisty ze vjel do zakazu tak v pripade kamionu bych byl ten hajzl ktery by neuhnul a zavolal na neho fizly, i kdyby mu nic neudelali aspon bych ho zdrzel

josef 17.07.2010 14:15 89-24-238-45.i4g.tmcz.cz vypsat příspěvky dané IP adresy

all

Policajt si jistě trhne...ten by tam nestál v tom hycu...je třeba svorně u dalších voleb dát najevo jak se starostové obcí postarali o svoje občany - voliče...

A k těm objižďkám...ať pojedete kudy chcete všude to je díky "rekonstrukci"silnice ve Vendryni stejné.Nedávno jsem potkal kamion i v lese na Karpentné...pohoda,zákaz nezákaz,všichni couvali aby mohl projet.A je dobře na světě.
K tomu přesunutí kamionů...kam bys je chtěla přesunout?Vždyť se jen podívej jaké cesty jsou v okolí Třnecka-Jablunkovska....bordel díry výtluky,ale na volby vždycky je peněz dost.Sliby sliby sliby...kecy a žvásty a skutek utek. Pak tam zasednou zase stejné tváře a budou se chvástat svými úspěchy a objevovat se na každém vstupu kabelovky.Hubu od ucha k uchu i na pohřbech.(Po plastických operacích)

xyz 17.07.2010 14:05 anonymous-proxy.krasl.com vypsat příspěvky dané IP adresy

..

objed to pres kamionku vyjedes naproti zobavy a muzes jet doprava , policajt at si trhne

Občanka Vendryně 17.07.2010 14:01 213.29.5.22 vypsat příspěvky dané IP adresy

Hmmm

No takže novinka - přes dočasné semafory směr Třinec - Vendryně se podle dnešního zázazu policisty již nedostanou domů ani ti, co bydlí přímo na začátku Vendryně...takže to budeme muset všichni objíždět přes Sosnu, poté vyjet na Černovském a domů.... jsem zvědavá, jak se zázaz bude dodržovat a kolik kamionů uvidím v tomto směru zvesela jet ( bohužel z okna koukám přímo na hl. tah, i když naštěstí nebydlíme přímo u něj )....

xyz 17.07.2010 12:21 anonymous-proxy.krasl.com vypsat příspěvky dané IP adresy

vendryne

a proc by meli delat v sobotu a jeste v takovem teple, staci prece ze jim tecou statni penize na ucet, pro tyhle stavebni firmy je prace az na poslednim miste

zpet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 vpred

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Sledovat diskuzi

KULTURA

KINO KOSMOS

09:00 Anna Karenina

14:00 Madagaskar 3

17:30 Z cizího krev neteče

20:00 Nazareth-Nekonečný rockový mejdan

KD TRISIA

22.5. Shirley Valentine

MUZEUM

14.6. MUZEÁLNÍ POHÁDKOVÉ LÉTO

KNIHOVNA