odkaz zde jen 1490 Kč/rok!
alarmy.trinec.cz
anglictina.trinec.cz
svatebnisaty.trinec.cz
zlateslitky.trinec.cz
mobilka.3nec.cz
uklid.trinec.cz
vilford.trinec.cz
skicentrum.trinec.cz
lekarna.trinec.cz
matrace.trinec.cz
svatebnisalon.trinec.cz
fotovoltaika.trinec.cz
motoevri.trinec.cz
rekonstrukce.trinec.cz
apskrby.trinec.cz
sadrokarton.trinec.cz
pediatr.trinec.cz
klice.trinec.cz
hospic.trinec.cz
autodoprava.trinec.cz
zaluzie.trinec.cz
webdesign.trinec.cz
kilowatty.trinec.cz
centrum.trinec.cz
autoelektrika.trinec.cz
geodet.trinec.cz
zdravotnipece.trinec.cz
autoskola.trinec.cz
disa.trinec.cz
internilekar.trinec.cz
mudrkarzelova.trinec.cz
detskylekar.trinec.cz
cryt.3nec.cz
alf.3nec.cz
kysely.3nec.cz
Tak jsem slyšel , že ve středu 21.7.
má proběhnout blokáda v Oldřichovicích u ZŠ. Nevíte v kolik hodin a na jak dlouho?
co muzes cekat od uredniku v bananove republice, dosadi tam nejakeho troubu ktery je rad ze mu zakony umozni buzerovat lidi a pak te jeste stat ojebe o kazdou korunu co vydelas
Na úřadě otevřou očička jedině když budeš mít kolem pasu granáty a v rukou rotační kulomet ala predátor. Jinak pořád kecy kecy a zase jenom kecy.
"Blokada"..by se měla udělat někde v Oldřichovicích... tam by se to projevilo.. možná by byla učinnější...
Je jasne že na to doplatí zase místní.. ale možna by se na uřadech alespon malinko otevřely ty zavřené očička..
venku bylo tak 148 st a nechtělo se mi čekat na policajty...spíš jsem měl chuť mu jednu vrazit,jenže to by bylo asi dražší...takže nic.Mě už to ani neudivujeco se tady děje...spíš mě zajímá,a to bych si i vsadil,jestli někdo ,někdy proti tomu hodlá něco dělat.Toto je pravý Kocourkov.
no pokud bych si byl jisty ze vjel do zakazu tak v pripade kamionu bych byl ten hajzl ktery by neuhnul a zavolal na neho fizly, i kdyby mu nic neudelali aspon bych ho zdrzel
Policajt si jistě trhne...ten by tam nestál v tom hycu...je třeba svorně u dalších voleb dát najevo jak se starostové obcí postarali o svoje občany - voliče...
A k těm objižďkám...ať pojedete kudy chcete všude to je díky "rekonstrukci"silnice ve Vendryni stejné.Nedávno jsem potkal kamion i v lese na Karpentné...pohoda,zákaz nezákaz,všichni couvali aby mohl projet.A je dobře na světě.
K tomu přesunutí kamionů...kam bys je chtěla přesunout?Vždyť se jen podívej jaké cesty jsou v okolí Třnecka-Jablunkovska....bordel díry výtluky,ale na volby vždycky je peněz dost.Sliby sliby sliby...kecy a žvásty a skutek utek. Pak tam zasednou zase stejné tváře a budou se chvástat svými úspěchy a objevovat se na každém vstupu kabelovky.Hubu od ucha k uchu i na pohřbech.(Po plastických operacích)
objed to pres kamionku vyjedes naproti zobavy a muzes jet doprava , policajt at si trhne
No takže novinka - přes dočasné semafory směr Třinec - Vendryně se podle dnešního zázazu policisty již nedostanou domů ani ti, co bydlí přímo na začátku Vendryně...takže to budeme muset všichni objíždět přes Sosnu, poté vyjet na Černovském a domů.... jsem zvědavá, jak se zázaz bude dodržovat a kolik kamionů uvidím v tomto směru zvesela jet ( bohužel z okna koukám přímo na hl. tah, i když naštěstí nebydlíme přímo u něj )....
a proc by meli delat v sobotu a jeste v takovem teple, staci prece ze jim tecou statni penize na ucet, pro tyhle stavebni firmy je prace az na poslednim miste
ČESKÁ POŠTA - TRAGEDIE doručování
proč není Městský úřad přejmenován na GMINA TRZYNCA ???
09:00 Anna Karenina
14:00 Madagaskar 3
17:30 Z cizího krev neteče
20:00 Nazareth-Nekonečný rockový mejdan
22.5. Shirley Valentine
14.6. MUZEÁLNÍ POHÁDKOVÉ LÉTO
21.5. Setkání s Jiřím Dědečkem
22.5. Praho, má lásko
21.5. BRUTAL TUESDAY
1.5. - 31.5. ČAJOVÉ DVEŘE SE (NE)ZAVÍRAJÍ
7.6. - 23.6. Eduard Ovčáček
21.5. Literární večer s Jiřím Dědečkem v baru Destiny