Jídlo jako lék - MUDr. Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán

12. leden 2011 | Kultura

19. ledna 2011 v 18.00 hodin v loutkovém sále MUDr. Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán Jídlo jako lék V dnešní době nám již připadá samozřejmé, že složení naše jídelníčku, ale i náš životní styl může ovlivňovat náš zdravotní stav, jak v dobrém, tak i ve zlém. Na sledování toho, jak různé složky naší stravy, jídla i pití, mohou ovlivňovat náš organismus, se specializuje velké množství nejen lékařů, ale i celá řada další odborníků. MUDr. Vladimíra Strnadelová, narozena 27.3.1959 v Uherském Hradišti. Při své třináctileté zkušenosti v nemocnici v Uherském Hradišti vedla kromě neurologické praxe také poradnu pro pacienty po cévních mozkových příhodách. Již zde uplatňovala svoje zkušenosti se zdravým stravováním. Během posled- ních 15 let vystudovala a v léčení uplatňuje vědomosti získané na různých kurzech a stážích alternativní medicíny u nás i ve světě: akupunktury, EAV, homeopatie, fytoterapie, tradiční čínské medicíny a shiatsu masáží. Od r. 1995 má soukromou ordinaci v rámci Institutu celostní medicíny, kde při léčení pacientů využívá znalostí východní i západní medicíny. Jan Zerzán, narozen 21.11.1947 v Litomyšli. K alternativní medicíně a léčbě stravou jej přivedlo vlastní vážné onemocnění. Po vyléčení před dvaceti lety, vyléčil i astma u syna a pokračoval ve studiu u nás i v zahraničí. Je absolventem předních dietologických škol, kurzů masáže Shiatsu, Bachovy květy a čínské medicíny. Od r. 1995 má, v rámci Institutu celostní medicíny, poradnu zdravého životního stylu a pomáhá lidem masážemi a pomocí různých biorezonančních přístrojů. S MUDr. Vladimírou Strnadelovou a Janem Zerzánem se můžeme pravidelně setkávat v časopise MEDUŇKA. Vstupné: 90,- Kč