Hudební léto ve Vitality a dny rybích specialit

15. červenec 2013 | Kultura

Šéfkuchař hotelu Vitality si Vás dovoluje pozvat na zážitkové gurmánské dny 19. - 21. července 2013 v podobě rybích specialit. Nechte se zlákat kulinářským zážitkem a přijměte pozvání na speciality připravené ze sladkovodních a mořských ryb. Vychutnejte si tatarák tentokrát připravený netradičně z duhového pstruha či jednu z nejstarších sladkovodních ryb jesetera na červeném víně. Milovníci mořských ryb a mořských plodů by si neměli nechat ujít jejich grilovanou variaci na zázvoru a v teriyaki marinádě podávané s jasmínovou rýží a zdravým salátkem. Určitě nezapomeňte na svěží dezert v podobě košíčku „Pavlova“ s čerstvými jahodami a vanilkovou smetanou.

Příznivci JAZZU rovněž ocení i skvělou hudbu, která Vás bude bavit v rámci hudebního léta ve sportovním areálu Vitality v pátek 19. 7. 2013.