Degustační menu - Ochutnej podzim 27.10.2015

10. září 2015 | Komerce

Již tradičně jsme pro Vás 27. 10.2015 od 17:30 v Restauraci na Golfu Ropici přichystali kulinářskou podzimní akci ve jménu výtečného jídla doplněného degustací vín. Nenechte si ujít gurmánský zážitek v podobě 6 - ti chodového degustačního menu, které bude nezapomenutelným zážitkem spojený nejen s vybranými pokrmy, ale rovněž profesionální úrovni obsluhy a celkovou atmosférou večera.

Řízený degustační večer bude již tradičně provázet šéfkuchař Vladimír Šmejkal společně s výkladem someliera Daniela Keřlíka. Těšíme se na Vaši návštěvu na podzimní gastronomické akci v Restauraci na Golfu Ropici

A na co se můžete těšit?

Amouse bouche
Pažitkový parfait z kefíru s marinovanou cuketou Rivaner QbA 2014,
Weingut Jung und Knobloch, Rheinhessen, Německo

Studený předkrm
Marinovaná vepřová panenka opečená do růžova v terince z hub s malinovým vinagraitem a variací listových salátů Dornfelder 2013, Weingut Schreieck, Phalz, Německo

Polévka
Tertare z čerstvého humra zalitý silným zvěřinovým consomé

Mezichod
Mini dýně plněné sýrovým suflé Riesling vom Stein 2013, Weingut Graf von Kanitz, Rheingau, Německo

Hlavní chod
Kančí kýta s čokoládovou omáčkou s vanilkovým špičatým zelím s chorizem a tympánovými bramborovými nočky La Salyens, Cave de Cairanne, CDR, Francie

Dezert
Trio z červené řepy: dortík s lahodným mascarpone s červenou řepou, espuma a šerbet z červené řepy Sekt brut ADRIEN ROMET Blanc de Blanc, Méthode traditionelle, Francie

Vánoční večírek