U Mrozka - Návsí

Téma založil/a: 05.01.2017 | Lujza

V hospodě u Mrozka mají nového majitele. Na začátku ledna se tam konalo pohoštění pro pozůstalé. Za 6 hodin sezení v chladě cca 15 stupňů si vzali 1000,- za pronájem a za studenou svíčkovou s 3 knedlíky (omáčky bylo jen pro 2 ) 149,- Kč! ( Mimo jiné v Hrádku máte parádní meníčko i s polévkou za cca 85,- Kč ).Cena rychle chladnoucího čaje cca 70 porcí 1400,- Kč ( styl: uvařili jsme kotel vody a nasypali tam krabičku s pytlíky - jako v družině ). Nezdá se Vám to trapné? Mě teda jo a myslet si, že jsou lidi pitomí a nedojde jim to je naivní a fakt ubohé. Doufám, že jste si namastili kapsu, jelikož už tam nic nevyděláte.

rosta jestli se ti nelíbí svíčková za 149,- a čaj za 20,- tak si to příště udělěj na zahradě ty vemeno :D jo a jestli jste seděli 6H ( o čemž pochybuju) a nikdo ze 70 lidí se neozval, tak jste museli být pěkná sebranka. No což, hlavně že jste měli co prolívat hrdlem ze svého. 09.02.2017 / 09:44:44

kul v plote agent : no co se deje po vecerech v hospodach to nevim, nechodim tam , ja spis myslel kdyz jsou nejake ty pohosteni pro pozustale, oslavy atd. tak se proste najdu exoti kteri aby nemuseli platit restauraci tak maji schovane svoje. vyhazovace sem tady jeste v restauraci nevidel, pokud teda nepocitame takove ty super kluby kde chodi upocene 13 lete holcicky a hrajou si na dospele 14.01.2017 / 15:00:48

fofo Kde by obyčejná gorolská hospoda vzala vyhazovače? Tady nejsme v Praze. 13.01.2017 / 20:00:38

agent kůl: ale viděl, viděl...vlastní flaška pod stolem ? přišli dva vyhazovači a milej letěl dveřma obloukem na hubu, no v tom Třinci se možná toleruje víc, zde po hospodách nechodím 13.01.2017 / 13:40:44

ivo kul v plotě - máte pravdu.....v kapse mají alespoň plácačku....... 12.01.2017 / 11:56:11

kul v plote agent tost toho jeste moc nevidel, u vysranych cechacku je bezne ze maji schovanou flasku a kdyz neni obsluha pobliz tak honem pijou, hlavne aby nemuseli platit chlast v hospode 12.01.2017 / 10:58:58

agent Ty znalče poměrů, ještě jsem neviděl restauraci kde hosté mohou nasávat z vlastních utajených zásob, to se prostě ve slušné společnosti nedělá... 12.01.2017 / 08:43:54

kul v plote ale stejne nejlepsi je to - doufam ze jste si namastili kapsy jelikoz uz tam nic nevydelate - :D myslim ze lide z Navsi, kteri tam tu hospodu urcite financne tahnou nejsou delani "miynkom ciulkom" jako ty Lujzo 12.01.2017 / 06:23:30

kul v plote slivovickou se urcite hrali ale tou z vlastni kapsy aby nemuseli zaplatit v hospode, sedi 6 hodin v zime, sezerou a vypijou vsecko a co uz neslo tak natahaji do kapes a pak pro jistotu pomluvi anonymne na netu, typiccti cechacci 12.01.2017 / 06:21:03

Ota Asi až taková zima tam nebyla, kdy tam seděli 6 hod. 11.01.2017 / 19:33:27

esz18 Velký sál vytopit při mrazech není snadné. Po pohřbu tam sedět 6hod je fakt síla. Určitě se všichni hřáli slivovičkou.........no nevím...... 11.01.2017 / 06:46:16

Hendrix sezení v chladě cca 15 stupňů, no a co ? prostě u Mrozka, no 10.01.2017 / 07:58:27

kul v plote nevim teda jak je to dneska ale kdysi se taky platilo za pronajem, a ted mi nekdo vysvetlete co je spatneho na tom ze si za pronajem vzal 1000,- ? nedivejme se ted na cenu svickove nebo caje, hospodu mu 6 hodin blokovalo cca 70 lidi kteri si za tech 6 hodin dali kazdy jednu svickovou, caj a napr jedno pivo, neni to trosku malo na to ze tam sedi 6 hodin ? 09.01.2017 / 20:32:32

Nikitikinočkin Tak tam už nikdo nechodte . Oni brzo zjistí že okrádat se nemá ...... 09.01.2017 / 16:32:25

kul v plote myslis ze ty suroviny vyrostou samy, jen je prijde ten dotycny sebrat ? myslim ze kdyby nekdo provozoval restauraci timhle zpusobem tak bude menu za 200,-, nekterym to tady nedochazi ale komunisti uz jsou par let pryc 09.01.2017 / 12:40:09

MAZDY Vesnická hospoda má používat domácí plodiny-brambory,zelí,různou zeleninu,různé ovoce za zahrady a různé lesní plody. Tudíž talíř musí být plný po okraj,protože suroviny jsou levné a je jich dostatek.Ke kávě musí být závin s domácíma jabkama zdarma.Presso udělám v malém presovači za 3000kč a ne v presovači za 50tis. Koblihy usmaží pomocná síla v kychyni.V čaji se objevují čerstvé-mražené-maliny,ostruřiny.Alkohol zvláště rum v zimě k čaji je max levný,šlehačka je šlehaná a ne ve spreji,v zelí je slanina a guláš není samá mouka,knedlík je domácí,polévka horká,česnečka s česnekem,topinka je velká z dobrého chleba-není přes ni vidět na Javorový.Sýra je všude plno,smetana ke kávě je v dozičce-opravdová smetana,všude se objevuje petržel a čerstvá zelenina. 08.01.2017 / 15:09:11

xxx To má ten nový majitel fajnou recenzi na rozjezd:D 07.01.2017 / 11:51:43