Kde to žije?
Proč odcházejí lidé ze železáren? (4171) Nové odbory Třineckých železárnách (468) Hluk (hučení) z Třineckých železáren (282) Nabízíme financování (127)
JE MOZNO PROVADET EXEKUCI NA POVINNEHO, KDYZ ROZSUDEK OKRESNIHO SOUDU A KRAJSKEHO NENABYL PRAVNI MOCI Z DUVODU VCASNEHO PODANEHO DOVOLANI?! KDO PORADI NEBO JAKY MATE NAZOR...?!
Jelikoz jsem zatim myslim neopravnene prohral soud jak okresni tak krajsky v nemz mi bylo rozsudkem uhradit protistrane nekolik desitek Kc...vcas jsem podal dovolani k Nejvyssimu soudu dle pouceni!!! Jenze protistrana z nedockavosti podala 2 tydny po pisemnem rozsudku krajskeho soudu na me exekucni rizeni, ktere pry nabylo pravni ucinnosti coz mi sdelil exekutor v dorucene pisemnosti a ja mam podany vcas dovolani, takze by oba rozsudky nemely nabyt pravomocneho nabyti a postup protistrany a exekutora by mel byt nezakonny...dokaze nekdo poradit jak se tomu postavit a pripadnou predcasnou nezakonnou exekuci zastavit...nevim si rady a nemam se kde obratit a na advokata nemam penize jsem hendikopopvany zdravotne..dekuji za nazor ci radu...michal
TŘINEC Pokud jste prohrál soud prvního stupně (okresní) a následně soud druhého stupně (krajský), rozsudek krajského soudu je ihned po vynesení pravoplatný, takže exekuci lze provést. Dovolání nemá vliv na pravoplatnost rozsudku Krajského soudu.
Lujza Logicky určitě ne, ale psát odvolání a nemít po ruce advokáta je asi hloupé. Zkuste tyto: http://www.fmp-advokati.cz/
guj Tady asi nic. Jsou ruzna zdruzeni, pravni poradny na netu. Je treba hledat.